.. tai tunnustetaan, että valmista on ollut jo pari viikkoa, kameraa vaan ei ole ollut. Elikkäs ympyrävillatakki on valmis ja ainakin itse olen lopputulokseen tyytyväinen. Ja sehän on tärkeintä. Toukokuun puolivälistä opintoihin liittyvä harjoittelu ja sittemmin työt ovat aika lailla sotkeneet harrastusmahdollisuuksia, yksinkertaisesti ei ole ollut aikaa tehdä käsitöitä. Noh, täytyy kärvistellä kesä ja neuloa aina kun ehdin, toivottavasti taas syksystä on enemmän aikaa käsitöille!

Elikkäs, lankana oli Alpaca ja Cotton viscose, Garnstudiolta tilattuja. Samasta nettiosoitteesta löytyi malli, aiemmista teksteistä löytyy linkki. Nyt keskeneräisenä on lahja kummitytölle. Lahjan tuli valmistua eiliseksi, mutta synttärilahjan sijaan siitä taitaakin tulla joululahja, ehkäpä kuudessa kuukaudessa saan sen valmiiksi. Enempää en nyt paljasta, ettei tytön utelias äiti saisi lahjaa etukäteen selville.. Uutena työnä olen myös aloitellut kesätoppia virkaten, saas nähdä josko se valmistuisi ensikesäksi ;-)

693878.jpg
693894.jpg
Ai niin! Tuhannesti kiitoksia kuvaajalle kuvista! Nyt täytynee harkita uuden kameran ostoa entisen palattua oikealle omistajalleen..