No niin, on kyllä taas aivan luvattoman pitkä aika edellisestä päivityksestä. Mutta puolustukseni on sanottava että työpaikka 100 km:n työmatkalla ja harrastukset eivät tunnu sopivan yhteen. Mutta nyt on ryhdistäydyttävä. Ja jospa tässä opintojen lomassa ehtisi neulomaan, tai ts. neulomusten lomassa ehtisi opiskelemaan..
Marraskuun lopussa veimme muutaman kurssitoverini kanssa Kysin vastasyntyneiden teho-osastolle sukkia. Tuntuivat mielellään ne vastaan ottavan. Juuri ennen joulunpyhiä tuli ystävältäni viesi, pienen pieni tyttärensä oli saanut siellä sukat lahjaksi! Oli kovin tyytyväinen, äiti siis, tytöstä en tiedä.. lienee jatkanut nukkumista. Onnea äipälle ja iskälle tytöstä!
1208002.jpg
1208007.jpg

Lisäksi sain vihdoin ja viimein valmiiksi kummitytön lahjan. Tämänhän piti valmistua juhannukseksi synttärilahjaksi, mutta tästä tulikin myöhästynyt joululahja. Nyt 1.5-v tyttö on jo ehtinyt vettä Ihaalle juottamaan. Tämä on tehty valmiille pohjalle, minkä tilasin Ateljé Margarethasta. Työ tehtiin valmiista langanpätkistä koukun avulla. Alkuun en millään meinannut ymmärtää tekniikkaa ja taisi siinä jokunen voimasanakin livahtaa suustani.. Sitten isä sattui siihen viereen ja katseli pakettia ja totesi että tämä työhän on juuri sopiva, suosituksen mukaan yli 7-vuotiaille nimittäin.. Noh, minkä sitä taidoilleen voi..
1208022.jpg