Löysyin vaatehuoneen perukalta villasukat, tai tarkemmin sanottuna niiden raakileet. Muistelin aloittaneeni niiden tekemisen heti muutettuani nykyiseen kotiini kolme vuotta sitten. Tarvitsin tuolloin lyhytvartiset sukat sisäkäyttöön varpaita lämmittämään. Tapanani on nimittäin kotioloissa iltaisin käyttää sukkina pelkkiä villasukkia. Ne niin ihanasti varpaita lämmittää.. Noh, nämä sukat olivat jääneet päättelemättä ja nyt vihdoin ja viimein sain ne pääteltyä. Lankana varmaankin seiskaveikan sinistä ja harmaata.
1240615.jpg

Lisäksi viime talvena ostin kauppahallista sinivihertävää Novitan Sissy lankaa kaksi kerää. Nyt päätin nämäkin kerät käyttää hartiahuiviin. Aikani erilaisia malleja kokeiltuani päädyin tekemään ainaoikeaa lisäten 2 silmukkaa joka toinen kerros (yksi molempiin reunoihin). Omaan makuuni huivista olisi saanut tulla hieman isompi, mutta lanka kun loppuu niin se loppuu.
Huivi päätyikin tulevaisuuden lahjakasaan. Ensimmäinen siinä kasassa, mutta annetaan se jollekin onnelliselle sitten joskus..
1240606.jpg

Lisäksi totesin toissapäivänä, että minut pitäisi laittaa hoitoon tai ainakin holhoojan alaiseksi. Minulta löytyy matkalaukullinen lankoja ja lisäksi vielä kolme korillista lankoja keskeneräisten töiden lisäksi. Silti päädyin ostamaan Anttilasta Nalle kerän sekä kaksi kerää Rose mohairia. Nallesta jotain kivaa kummipojalle, Rosesta itselle baskeri, ehkä..
1240623.jpg