No niin, nyt on ensi-ilta ohi ja pari muutakin näytöstä jatkoineen takana. Nyt alkaa stressi helpottaa ja speksiväsymys vallata.. Mutta on tämä sen arvoista! Alla kuva jo aiemmin kuvaamistani kankaista hieman toisessa muodossa.  Alunperin tarkoitus oli rypyttää organza vyötärölle, mutta totesin takamukseni niin näyttävän mielettömän isolta, joten jäi sitten rypytykset pois. Nyt olisi organzaa vielä pariin hameeseen.. 
Kokonaisuudessaan hintaa asukokonaisuudelle tuli n. 25 euroa. Eli mielestäni ei kovin kallis..
460460.jpg

Kuvaa yritin kovasti kääntää, mutta ei näemmä onnistunut. Mut kääntäkää päätänne tai tietsikan näyttöä niin näette kuvan oikein päin.
Ja alla kuvat punaisista töppösistä/sukista. Mallin tunnistanee aiemmasta kuvasta. Kyselijöille tiedoksi, ettei minulla ole tietoa mistä malli on otettu. Ystäväni Iida sai sen tutultaan, joka oli kirjastossa löytänyt sen vanhasta käsityökirjasta.. Halukkaat vaan nyt kirjastoon lehtiä selaamaan. Ja aika helppo toi malli on.. Tekee vaan pötköö ja välistä neuloo erilangalla puolet silmukoista ja lopulta poimii ne kantapäätävarten kaventaen sit samaan tyyliin kuin kärjessä.. Itse olen tehnyt sukat nallesta ja oisinko luonut näihin naisten malliin silmukoita 52.. ainakin aika lähelle osuu..

460424.jpg