On nyt rinnoissa! Ainakin toistaiseksi on ollut ihanan aurinkoista ja lämpöistä. Se on jännä juttu, kun joka kevät ilma tuntuu niin lämpimältä lämpömittarin kohotessa yli 10 asteen..
Tänään sain vihdoin valmiiksi viime kesänä Kitten Mohairista aloittamani neuletakin/hartiahuivin, malli on viime kesän Suuresta Käsityölehdestä. Aikoinaan lanka loppui, kun päättelyä oli viimeisessä kappaleessa jäljellä n. 10cm. Ja tuolloin olin jo käyttänyt kaikki mahdolliset pätkät. Nyt pari kuukautta sitten sain vihdoin ja viimein ostettua uuden kerän ja tänään sitten viimeistelin työn. Ja pääsin sitä jo illalla käyttämäänkin. Mukavasti lämmitti käsivarsia, ja kaverin käsivarsia hänen alkaessa tunkeutua kylmillä käsillään hihastani sisään.. Ohjeen mukaan tarkoitus olisi sitoa se huivimaisesti edestä kiinni, mutta itse löysin paikallisesta H&M liikkeestä hiuskorut, mitkä pitävät etukappaleita kauniisti toisissaan kiinni. Itse olen tähän luomukseeni varsin tyytyväinen, ja toivottavasti sille löytyy vielä monta sopivaa käyttötilaisuutta! Ja hintaa langoille tuli varmaan n. 10 € (paljon jäi hukkaan, mutta eiköhän sillekin löydy käyttöä) ja koruille/soljille n. 4 €.
527769.jpg

Ja taas sama ongelma kuvan kanssa. Vaikka käänsin ja talletin kuvan tietokoneeni tiedostoissa, niin sivuttainhan se kuva tähän ilmestyy.. Ihmejuttu..
Viimeisenä työnä olen aloitellut ympyrävillatakkia.. Huomasin ohjeen puikolla työstä tulevan aivan liian löysää neulosta, joten joutunen työn purkamaan ja vaihtamaan tilalle pienemmät puikot. Tämä tarkoittanee myös sitä, että minun on tilattava lisää lankaa Dropsilta. Asuinpaikkakunnaltanihan ei löydy jälleenmyyjää, joten hieman turhauttaa tilata pari kerää lankaa.. Noh, täytynee selvitellä asiaa..