nyt siis olisi jotain mitä näyttääkin.. Kameraongelma ratkesi kaupassa käymällä.. :-)
Ensimmäisenä esittelen tekemäni hartiahuivin. Ohje viimevuotisesta (?) Suuri Käsityö-lehdestä. Haarukkapitsi oli yllättävän helppoa tehdä, ainoa ongelma oli kerrosten laskeminen.. Ehkäpä tulevaisuudessa teen jotain muutakin haarukkapitsitöitä. Ensimmäisessä kuvassa mallina vanha nalleni. Huivia ajattelin käyttää kaulahuivina viileiden ilmojen saavuttua. Lankana Novitan Nalle. Ja kuvassa näkyvän päiväpeiton tein kesällä. Äiti ja Isä saivat 
punaisen päiväpeiton, missä kullalla kirjailtua kuviota.
883098.jpg


Ja sitten vielä pari tarkempaa kuvaa..

883101.jpg
883106.jpg

Ja sitten vielä tämä murheenkryynini. Alkuperäinen työnimi oli projekti Kesä -07, kesän mentyä ohi nimeksi muuttui projekti Guadeloupe -08 (sinne olen keväällä suuntaamassa!). Tätäkää työtä en ole vielä päätellyt. Se ei vaan tunnu istuvan päälle hyvin. En ole vielä päättänyt puranko työn ja teen uudestaan pienin muutoksin vai päättelenkö ja käytän ehkäpä kerran.. Täytynee sovittaa sitä uudestaan myöhemmin, josko sitten istuisi paremmin.. Lankana Novitan Bambu. Virkattuna aivan ihana, mutta neuletta en siitä ehkä tekisi. Tämä malli on kevään Novitasta.

883108.jpg


Nyt työn alla on ylläri äidille. Toistaiseksi siitä ei sen enempää.. Lisäksi teen itselleni Isoveljestä ponchoa, tämän malli löytyy Mambosta tehtynä syksyn Novitasta.