Viime viikonloppuna kävimme äidin kanssa Tampereella. Tuolla käsityömessuille seuraamme liittyi ystäväni Sanna. Messuilla oli vaikka mitä nähtävää, varsinkin erilaiset korut ja taotut esineet kiinnostivat minua. Noh, ihan kaikkea en voinut ostaa.. siispä tuliaisina Hobboksilta Victorian Lace Today-kirja, kaula- ja korvakorut sekä huovutettuja lasin alusia. Taotut korut ja kyntteliköt olivat aivan mahtavia, ehkäpä ensivuonna.. Samoin mieltäni jäi kaihertamaan alumiinista tehty rannekoru. Isä tosin kertoi alumiinitikkaiden värjäävän kädet, mutta jospa korut on käsitelty jollain tämän ongelman ratkaisevalla aineella.

1081205.jpg

Äidin yllätyssynttäreitä vietettiin kuukausi sitten. Minulta äiti sai lahjaksi Jatan ohjeella tehdyn Zetorin (tosin lanka loppui kesken ja reunus jäi  hieman vaillinaiseksi) sekä Ullan ohjeella tehdyt lehtiköynnössukat. Sukista ei ole kuvaa. Alla huivi pingotettuna mattoon paremman pingotusvälineen puutteessa..

1015598.jpg

Lisäksi Iskä sai isäinpäivänä villasukat, taas kerran. Ehkäpä seuraavalla kerralla olisi aiheellista keksiä jokin muu lahja.. varsinkin kun mainoksessakin puhuttiin hikisistä villasukista :-) Nyt työn alla pikkuisia villasukkia, ensiviikolla toimitamme niitä lahjaksi Kysin lasten teho-osastolle. Toivottavasti ovat sopivan kokoisia, en ole ennen tehnyt niin pienille vauvoilla sukkia tai muutakaan neuletta.