Olen tässä viikon ajan enemmän tai vähemmän ahkerasti lukenut tentteihin. Niinpä tuli kolmet sukat valmiiksi. Totuuden nimissä kerrottakoon, että kahdet vai viimeistelin, mutta tulipahan sekin tehtyä. Mallin puutteessa pääsivät omat jalat käyttöön. Ylimpänä olevat sukat sai ystäväni. Lankana Step.
1216758.jpg
Ja silmukoita oli 14 puikollaan. Seuraavat sai samaisen kaverin poikaystävä. Perus seiskaveikkaa. Taitaa olla kaapin pohjalta löytyneestä jäämäkerästä neulepaidan jäljiltä..  ts. teki kovasti mieli neuloa, ja kaapista löytyi sopivasti lankaa yksiin sukkiin. Lankaa toki löytyy edelleen vaikka muille jakaa, mutta tulee aina hyvä mieli, kun saan vanhoja keriä hyötykäytettyä.
1216762.jpg
Ja nämä viimeiset saa isoäitini. Step taas lankana. On muuten aivan ihanan tuntuista lankaa neuloa. Toivotaan, että tuntuvat jaloissakin lämpimiltä. Varastosta löytyy vielä kaksi täyttä kerää Steppiä, saas nähdä mitä niistä syntyykään! Näissä muistaakseni 16 silmukkaa puikollaan, tai 16 ja 14.
1216766.jpg
Nyt takaisin tenttikirjan pariin. Ei olisi enää montaa tenttiä jäljellä.. mutta toisaalta puikoilla oleva huivikin houkuttaisi.. hmm..